Vilkår og betingelser for Stavanger Antikvariat AS

1. Aksept av vilkår og betingelser

Ved å bruke denne nettsiden og gjøre kjøp gjennom den, godtar du å være bundet av følgende vilkår og betingelser. Hvis du ikke godtar disse vilkårene og betingelsene, vennligst ikke bruk denne nettsiden.

2. Produkter og tjenester

a. Beskrivelse: Vi gir nøye beskrivelser av produktene og tjenestene som tilbys på vår nettside. Vi streber etter å presentere så nøyaktig informasjon som mulig, men kan ikke garantere at produktbeskrivelser er feilfrie.

b. Priser: Alle priser er oppgitt i norske kroner, og vi forbeholder oss retten til å endre prisene når som helst uten forvarsel. Eventuelle prisendringer påvirker ikke allerede plasserte bestillinger.

3. Bestilling og betaling

a. Bestilling: Når du legger inn en bestilling, bekrefter du at all informasjon du har oppgitt, er nøyaktig og fullstendig. Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger etter eget skjønn.

b. Betaling: Vi godtar betalinger i norske kroner gjonnom Stripe betalingsløsning. Betalingen vil bli belastet så snart bestillingen din er bekreftet.

4. Frakt og levering

a. Fraktalternativer: Vi tilbyr forskjellige fraktalternativer som er oppført ved kassen. Du er ansvarlig for å velge riktig fraktalternativ.

b. Leveringstid: Vi streber etter å levere bestillinger raskest mulig. Leveringstiden kan variere avhengig av leveringsadresse og tilgjengelighet av produkter.

5. Retur og refusjon

a. Returpolitikk: Du har rett til å returnere produkter innen 14 dager etter mottak for refusjon eller bytte. Se vår fullstendige returpolitikk for detaljer om prosessen.

6. Personvern

Vår personvernerklæring beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger. Ved å bruke vår nettside, godtar du vilkårene i vår personvernerklæring.

7. Immaterielle rettigheter

a. Eierskap: Alle rettigheter til innholdet på denne nettsiden, inkludert bilder, tekst og grafikk, tilhører Stavanger Antikvariat AS eller våre lisensgivere.

b. Bruk: Du kan bare bruke innholdet på denne nettsiden for personlig og ikke-kommersiell bruk. Ethvert annet bruk, inkludert reproduksjon, distribusjon eller modifikasjon, er strengt forbudt uten skriftlig tillatelse.

8. Ansvarsfraskrivelse

a. Begrenset ansvar: Stavanger Antikvariat AS skal ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte skader som følge av bruk av denne nettsiden eller våre produkter og tjenester.

9. Tvister og jurisdiksjon

a. Tvisteløsning: Enhver tvist som oppstår i forbindelse med disse vilkårene og betingelsene skal forsøkes å løses gjennom forhandlinger. Hvis en løsning ikke kan oppnås, skal tvisten løses i stavanger tingrett.

10. Endringer i vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne nettsiden, og det er ditt ansvar å gjennomgå dem jevnlig.

Vennligst kontakt vår kundeservice hvis du har spørsmål om disse vilkårene og betingelsene. Ved å bruke vår nettside, aksepterer du og samtykker til disse vilkårene og betingelsene.